Kivalasztasi Folyamat a Procter&Gamble Gyongyos Gyárban

 

A Procter&Gamble jelenleg több mint 220 főt saját állományban foglalkoztató gyöngyösi gyárában a világ számos piacára állítunk elő kíváló minőségű Pampers pelenkát. 2017-től Braun villanyborotvák és női epilátorok csomagolását, valamint Oral-B motoros fogkefék összeszerelését is végezzük.

 

1. Jelentkezés – CV, Önéletrajz beküldése

Küldje el CV-jét, önéletrajzát a csatlakozz.im@pg.com email címre. A dokumentumban megadott információk segítenek a toborzással foglalkozó kollégáinknak abban, hogy minél hamarabb felvegyék Önnel a kapcsolatot email-en.

 

2. Felvételi időpontok

Toborzási kollégáink hetente csütörtökön 10 órától (kivétel az ünnepnapokon) tartanak felvételi tesztírást. A teszten való megjelenés alapfeltétele az, hogy a jelentkező a tesztet megelőző szerda délig elküldje a CV-jét a csatlakozz.im@pg.com email címre.

 

3. Felvételi teszt

A P&G felvételi két tesztsorból áll, melyek értékelése során olyan tényezőket veszünk figyelembe, amelyek kulcsfontosságúak ahhoz, hogy egy jelentkező sikeres dolgozó legyen vállalatunknál. A két teszt során a jelentkezők probléma-megoldási készségeit és személyiségi jellemzőit vesszük figyelembe. 

Kérjük, nézze meg a próba tesztet.

 

4. Felvételi beszélgetések

A felvételi beszélgetések 2 körben szoktak zajlani. Ezeknek a beszélgetéseknek az elsődleges célja az, hogy jobban megismerjük a jelentkezőket. A korábbi tapasztalatokról, véleményekről, eredményekről kérdezzük a jelentkezőket annak érdekében, hogy egy megfelelő pozíciót találjunk neki a gyáron belül a sikeres interjúk esetén. Ezek a beszélgetések segítenek abban, hogy megértsük, mik a jelentkezők igényei, mi motiválja őket. Hisszük, hogy a két irányú kommunikáció már az első találkozáskor el kell kezdődjön, ezért bíztatjuk a jelentkezőket, hogy bármilyen kérdés is merülne fel, ezt már az interjúkon kérdezzék meg kollégáinktól.

 

5. Sikeres interjúk

A sikeres interjúk esetén a jelölteknek rögtön a második interjú után állásajánlatot adunk, így nem kell a visszajelzésre várakozni.

 

Sikeres felvételizést kívánunk minden jelentkezőnek!